Ontdek Flexible leren bij Hoogendijk Coachopleidingen

Bij Hoogendijk Coachopleidingen bieden we jou de mogelijkheid van flexibel leren, waarin jij de regie hebt over je opleidingstraject. Je bepaalt zelf het tempo dat bij jou past, variërend van 5 maanden tot 2 jaar. Wanneer jij klaar bent voor de volgende stap in de opleiding, geef je dit aan. Dit alles verloopt via ons online leerplatform, waar je jouw studievoortgang kunt volgen en vragen kunt stellen aan de docenten.

Bij ons is het ook jouw keuze of je de 1-op-1 opleidingssessies met de docenten op locatie bij de docent in de praktijk wilt volgen, of online via video-call. Deze keuze maak je zelf voor elke sessie, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt.

Onze opleidingen zijn individuele trajecten, wat betekent dat er veel ruimte is voor persoonlijk contact en maatwerk. Als je behoefte hebt aan een studiebuddy in de vorm van een medestudent, regelen we dit graag voor je. Bij Hoogendijk Coachopleidingen staat flexibel leren gelijk aan een opleiding die aangepast is aan jouw behoeften en leerstijl.


Hoogendijk Coach Opleiding

Bij Hoogendijk Coachopleidingen zijn we al 14 jaar gepassioneerd bezig met het vormgeven van de toekomst van coaching. Wat ons bijzonder maakt? Onze focus op bezielend coachen, vanuit je hoofd, je hart en je intuïtie. We geloven in de kracht van de individuele benadering, omdat iedereen uniek is.

Onze kleinschaligheid is wat ons onderscheidt. De opleidingen zijn ontworpen met jou in gedachten. Persoonlijke groei is geen one-size-fits-all verhaal, en daarom passen we onze aanpak aan jouw behoeften aan. Onze boeiende één-op-één sessies zijn flexibel en op maat. Bij Hoogendijk Coachopleidingen draait alles om jouw succesverhaal. Welkom in de wereld van bezielend coachen!

Meer weten over Flexibel Leren?

Bekijk de video hiernaast

Welke Coachopleiding past bij jou?

Bekijk onze drie bezielende coach opleidingen

Hoogendijk Coach Opleiding

Loopbaancoaching

In onze opleiding vergroot je je expertise en vaardigheden, gericht op loopbaanvraagstukken.

Hoogendijk Coach Opleiding

Relatiecoaching

In deze opleiding verdiep je je kennis en vaardigheden, specifiek met betrekking tot relatievraagstukken.

Hoogendijk Coach Opleiding

Executive Coaching

In deze opleiding verrijk je je expertise , met een specifieke focus op het coachen van leidinggevenden.

Hoogendijk Coach Opleidingen Logo