Individueel traject bezielende coach opleidingen

 

In verband met de maatregelen vanwege de Corona-crisis is het nu ook mogelijk om bij ons een individueel traject te volgen.

De inhoud van zo’n individueel traject is identiek aan de opleiding in groepsverband. De kosten zijn echter lager, omdat er geen kosten in rekening worden gebracht voor de accomodatie.

Nog een ander pluspunt is, dat je in dit traject volop individuele aandacht krijgt van Adriaan Hoogendijk, oprichter en hoofdopleider, en Rob Hessels, opleider en supervisor.

Zo bestaat de Opleiding Bezielend Coachen o.a. uit:

– 3 sessies van 3 uur met Adriaan Hoogendijk

– 1 sessie van 3 uur met Rob Hessel

– 2 supervisiesessies met Rob Hessels over de oefencliënten

Tijdens de intervallen tussen de sessies werk je aan je coachopdrachten, doe je literatuurstudie en begeleid je oefencliënten. Tevens bestaat de mogelijkheid voor tussentijdse supervisie met Adriaan. 

De individuele trajecten voor de opleiding tot Bezielend Loopbaancoach, Bezielend Relatiecoach en Bezielende Executive Coach hebben een vergelijkbare structuur. Je investering voor een traject bedraagt € 3475,00 euro (BTW-vrij) per traject. 

Nog vragen? Neem gerust contact op

Je kunt ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

We beantwoorden graag jouw vragen. Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we snel contact met je op.

1 + 6 =

Hoogendijk Coachopleidingen

Hoogendijk Coachopleidingen biedt opleidingen voor Bezielende Coaching: Coachen vanuit volledig menszijn, met een effectieve combinatie van een brede basis van coachtechnieken en intuïtie.

Hoogendijk Coaching & Opleiding

Kortenburglaan 2K
3941 HR Doorn (Ut.)

Burg. Veenhovenplein 1 E
7957 BA De Wijk (Dr.)