Welkom in de webshop van Hoogendijk Coachopleidingen

Klik op één van onze producten voor meer informatie. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Toont alle 4 resultaten

 • De Grote Bezielingsplaten - Hoogendijk CoachopleidingenDe Grote Bezielingsplaten

  De Grote Bezielingsplaten

   97,50 incl. BTW

  Een set Bezielingsplaten bevat 31 coachplaten, waar coaches hun coachees over heen kunnen laten lopen, zitten, staan, noem maar op. Het werken met deze platen is heel intuïtief, bevat de kracht van het opstellingenwerk, waardoor mensen hun innerlijke hindernissen transformeren op vier niveaus tegelijk.

 • bezielingsplatenHoogendijk Coach Opleiding

  De Kleine Bezielingsplaten

   27,50 incl. BTW

  De bezielingsplaten vormen een krachtige basis voor coaching gesprekken. Ze zorgen voor beweging tijdens een gesprek, zowel in figuurlijke als letterlijke zin. Ze ondersteunen bij het vinden van de juiste woorden om wensen en belemmeringen te uiten. Ze helpen bij het visualiseren van hindernissen en mogelijke ontwikkelstappen. Dit helpt bij het concretiseren van denkprocessen.

 • Geluk voor Gevorderden - Adriaan HoogendijkGeluk voor Gevorderden - Adriaan Hoogendijk

  Geluk voor Gevorderden; het leven vanaf 40

   17,95 incl. BTW

  Een boek om steeds meer een leuk, speels, creatief en wijs mens te worden, in de spannende tijden die we nu in ons land en daarbuiten beleven! Het is een boek om te gaan voor een authentiek leven! Mensen die het lezen, zo blijkt, verslinden het en kunnen niet meer stoppen met lezen. Eigenlijk word je door dit boek vanzelf een mens die sterker wordt om zinvol te leven in de actualiteit van vandaag.

 • het complimentenfeesthet complimentenfeest

  Het Complimentenfeest

   19,95 incl. BTW

  Met dit complimentenfeest wordt het taboe op het geven en ontvangen van complimenten op toegankelijke, plezierige en misschien ontroerende wijze doorbroken. Liefde en waardering die onder de oppervlakte aanwezig was, worden open gemaakt en gedeeld. Ook in organisaties zou dit de samenwerking in teams zeer ten goede kunnen komen en ook betere werkresultaten geven.