WORKSHOP: COACHEN MET DE BEZIELINGS PLATEN

De workshop in het kort:

Ontdek de mogelijkheden van de Bezielingsplaten

Ontdek de kracht van systemisch coachen met de bezielingsplaten op de prachtige locatie midden in de natuur van Buitenplaats Beekhuizen. Maak kennis met verschillende werkvormen en ontwikkel nieuwe inzichten voor individuele coaching, teamdynamiek en transformatieprocessen. Een dag vol inspiratie, bezieling en persoonlijke groei.

bezielingsplaten

Inspiratie voor coaches

Systemisch Coachen met de Bezielingsplaten

Ontdek de kracht van systemisch coachen met de bezielingsplaten tijdens onze dynamische workshop op de prachtige locatie van Buitenplaats Beekhuizen, gelegen te midden van het rustgevende boslandschap van de Veluwe. 

Ervaar zelf hoe de bezielingsplaten een solide basis vormen voor effectieve coaching gesprekken. Ze zorgen voor beweging tijdens een gesprek, zowel in figuurlijke als letterlijke zin. Ze ondersteunen bij het vinden van de juiste woorden om wensen en belemmeringen te uiten. Ze helpen bij het visualiseren van hindernissen en mogelijke ontwikkelstappen. Dit vergemakkelijkt het proces van gedachten concretiseren aanzienlijk.

Voor wie is deze workshop?

Voor coaches die hun vaardigheden willen verfijnen en geïnspireerd willen worden, biedt deze workshop een kans om te ervaren wat de kracht van het coachen met de bezielingsplaten is. Je maakt kennis met verschillende werkvormen.

Wat gaan we doen?

Van een interactieve ochtend tot een heerlijke lunch, onze dagvullende workshop van 9.30 tot 17.00 uur biedt een uitgebalanceerd programma. We starten met een korte kennismaking met de Elementenvierhoek, die de basis vormt bij de bezielingsplaten. Vervolgens gaan we dieper in op systemisch coachen met behulp van deze krachtige tool.

We staan ook stil bij de elementen lucht, water, aarde en vuur in jouw lichaam d.m.v. een geleide meditatie.

We maken bewust gebruik van de vloer en de ruimte om ons heen, waarbij we onze wensen en belemmeringen verkennen, gebruik makend van de elementen en hun bijbehorende eigenschappen. Gedurende de gehele workshop ben je zelf in beweging. Wij geloven in leren door doen, ervaren en uitwisselen.

We werken bewust met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. Op deze manier kan elke deelnemer optimaal de verschillende werkvormen van de bezielingsplaten ervaren. 

Het laatste onderdeel van de dag omvat een moment van innerlijke aandacht en reflectie. Welk element mag meer toe gelaten worden en hoe gaan we dat doen? Vanaf de prachtige plek midden in de natuur, begeleiden we jou vanuit rust bij dit proces.

bezielingsplaten

De Bezielingsplaten, hoe werkt het?

Er ontstaat energie

Coachen op de Bezielingsplaten is niet alleen een creatief en liefdevol spelen met het leven, het is ook een ruimtelijk-energetische manier van werken met deze platen. Er ontstaat een energie, waarin de coachee zichzelf in een ontwikkelingsproces plaatst. 

Er zijn 4 waterplaten, 4 vuurplaten, 4 luchtplaten, 4 aardeplaten, 8 zielplaten en 7 platen met innerlijke hindernissen. 

Er zijn veel toepassingsmogelijkheden, maar drie ervan willen we hier benoemen.

Persoonlijk onderzoek
De coachee onderzoekt zijn behoeften en obstakels door zelf symbolische platen te plaatsen en te bespreken. Dit proces helpt de cliënt helderheid te krijgen over zijn doelen, belemmeringen en benodigde stappen. De coach begeleidt en stelt verhelderende vragen. Het opstellen van deze symbolische beelden creëert een persoonlijk energieveld dat in latere sessies weer kan worden gebruikt. 

Transformatieproces
Tijdens het werken met de symbolische platen voelt de coachee zijn ontwikkelingsproces en de benodigde tussenstappen. Het proces is fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch, en biedt ruimte voor transformatie, innerlijke groei en succes. 

Teamcoaching
Teamleden verkennen hun kwaliteiten en verschillen door de elementen vuur, lucht, water en aarde te ervaren. Ze vormen een elementenvierhoek en kiezen posities op basis van comfort, nieuwsgierigheid en balans. Iedereen heeft weer andere kwaliteiten en leerprocessen in het werk, en waar kan men elkaar aanvullen? Dit levert gespreksstof op voor teamvorming en samenwerking. 

Maak kennis met jouw trainer

Dennis de Ruiter

Hoogendijk Coach Opleiding Dennis

Nieuwsgierig?

Laat je inspireren!

Mis deze kans niet om jezelf verder te ontwikkelen en te laten inspireren op een locatie die de verbinding met de natuur en innerlijke groei bevordert. Investeer in jezelf voor 275 euro per persoon, inclusief een heerlijke lunch bij restaurant Woodz. We hebben plek voor 8 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Verrijk je coachingvaardigheden, verdiep je in de Bezielingsplaten en verbind je met collega-coaches tijdens deze transformerende workshop op de prachtige Veluwe.

Buitenplaats Beekhuizen

Kom je van ver?

Wil je jezelf nog een overnachting op dit prachtige park op de Veluwe cadeau doen? Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen bij Buitenplaats Beekhuizen één van hun accommodaties te boeken. Wat denk je van zo’n toffe mini-pod of forest cabin?

Praktische Informatie

Alles even op een rijtje

Programma:
9.30 uur: Inloop met koffie/thee en wat lekkers
10.00 uur: Start workshop
12.30 uur: Lunch bij restaurant Woodz
16.30 uur: Einde workshop, reflectie en napraten
17.00 uur: Einde programma

Voorbereiding:
Na aanmelding ontvang je alle benodigde informatie en tevens een test om jouw Elementenvierhoek te ontdekken. Deze neem je mee naar de workshop. 

Heb je een vraag?

Vul ons contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Algemene voorwaarden voor deze workshop

Betaling: Deelnemer ontvangt na inzenden van de aanmelding een factuur. De aanmelding is pas definitief na betaling van de factuur. 
Annuleren: Tot 6 weken voor aanvang van de workshop: 25% annuleringskosten. Tot 4 weken voor aanvang van de workshop: 50% annuleringskosten. Binnen 4 weken voor aanvang van de workshop: 100% annuleringskosten.
Bij minder dan 6 aanmeldingen gaat deze workshop niet door.

Voor overige algemene voorwaarden verwijzen wij naar de betreffende pagina op onze website.

Hoogendijk Coach Opleidingen Logo