HOOGENDIJK INTERVISIE CONNECT

Ontdek ons intervisie netwerk – dé plek waar coaches samenkomen om te groeien, leren en inspireren.

Waarom lid worden?

Als coach ken je de uitdagingen van het werken in een vaak zelfstandige rol. Zonder een netwerk om op terug te vallen, kan het lastig zijn om nieuwe perspectieven te ontdekken, jezelf te blijven ontwikkelen en de nodige ondersteuning te krijgen. Hoogendijk Intervisie Connect is dé oplossing voor deze knelpunten.

Hoogendijk Intervisie Connect

De Uitgangspunten van ons Intervisie Netwerk:

Samen Groeien

Wissel gedachten en ervaringen uit met andere coaches en ontdek nieuwe inzichten. Ontvang waardevolle feedback en advies in een veilige en ondersteunende omgeving.

Ondersteuning & Inspiratie

Vind inspiratie en begrip in een gemeenschap van collega- professionals die jouw uitdagingen kennen en ondersteunen.

Verbinding

Breek de isolatie en word deel van een hecht netwerk dat jouw professionele en persoonlijke groei versterkt.

Bij Hoogendijk Intervisie Connect staan we klaar om je te helpen groeien en bloeien in je rol als coach. Sluit je vandaag nog aan en ervaar de kracht van samen.

Wat bieden wij?

Hoe werkt het?

Je krijgt toegang tot een speciale Microsoft Teams omgeving waar je direct kunt beginnen met vragen stellen of reageren op vragen van anderen.

De omgeving is gebruiksvriendelijk en stelt je in staat om eenvoudig contact te leggen met andere leden.

We plannen twee keer per maand een online intervisie van anderhalf uur. We behandelen 2 tot 3 ingebrachte vraagstukken d.m.v. verschillende krachtige intervisie modellen. Indien gewenst kunnen we in kleine groepen uiteen om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. 

Eens per maand organiseren we een online vrijdagmiddag-borrel. Samen bijpraten en de week afsluiten. Niks is verplicht, maar het is wel gezellig! 

De community biedt ook mogelijkheden tot het stellen van vragen rondom ondernemerschap.

De Teams omgeving is erg flexibel. Dus er is veel mogelijk en er kunnen ook initiatieven ontstaan die naast het reguliere programma lopen. Het is echt een community van ons als collega’s samen.

Lancering 1 september 2024

Per 1 september gaan we van start. Meld je nu vast aan, dan ontvang je direct bij de start de uitnodiging met toegang tot het platform. September is gratis, dus je gaat past vanaf oktober betalen. (zie hieronder voor de tarieven)

Wat zijn de kosten?

Ons netwerk werkt op basis van een maandelijks abonnement.

De maandelijkse kosten bedragen € 49,95 (excl. BTW)

AANBIEDING:
Omdat we in september starten en we onszelf die maand de tijd gunnen om op te starten, hanteren we de volgende prijzen voor de eerste maanden van Hoogendijk Intervisie Connect:

September 2024: Gratis!
Oktober en november: € 29,95 (excl BTW)


Het minimale lidmaatschap bedraagt 3 maanden. Daarna kun je op elk gewenst moment opzeggen. Je abonnement stopt direct per eerstvolgende maand.

Je ontvangt eens per kwartaal een factuur voor jouw deelname.

Hoogendijk Coach Opleidingen Logo