WORKSHOP: SYSTEMISCH COACHEN MET HET ENNEAGRAM

De workshop in het kort:

Ontdek de mogelijkheden van het Enneagram

Ontdek de kracht van systemisch coachen met het Enneagram op de prachtige locatie midden in de natuur van Buitenplaats Beekhuizen. Duik dieper in het Enneagram en ontwikkel nieuwe inzichten voor individuele coaching, teamdynamiek en relatiebegeleiding. Een dag vol inspiratie, bezieling en persoonlijke groei.

Bezieling in beweging:

Systemisch Coachen met het Enneagram

Ontdek de kracht van systemisch coachen met het Enneagram tijdens onze dynamische workshop op de prachtige locatie van Buitenplaats Beekhuizen, gelegen te midden van het rustgevende boslandschap van de Veluwe.

Duik dieper in het Enneagram en ontwikkel nieuwe inzichten voor individuele coaching, teamdynamiek en relatiebegeleiding. Leer door te ervaren en te doen, waarbij bezieling en persoonlijke groei centraal staan.

Voor wie is deze workshop?

Voor coaches die hun vaardigheden willen verfijnen en geïnspireerd willen worden, biedt deze workshop een krachtige nieuwe manier van coachen met het Enneagram.

Wat gaan we doen?

Van een interactieve ochtend tot een heerlijke lunch, onze dagvullende workshop van 9.30 tot 17.00 uur biedt een uitgebalanceerd programma. We starten met een opfrissing van het Enneagram, om vervolgens dieper in te gaan op systemisch coachen met behulp van deze krachtige tool.

We maken bewust gebruik van de vloer en de ruimte om ons heen, waarbij we de diepten en hoogten van het Enneagram verkennen en toepassen in onze werkwijze. Gedurende de gehele workshop ben je zelf ook in beweging. Wij geloven in leren door doen, ervaren en uitwisselen.

We sluiten de dag af met een bijzonder ritueel waarbij we afscheid nemen van overlevingsstrategieën uit het Enneagram en ruimte creëren voor reflectie en innerlijke aandacht.

Maak kennis met de trainers

Rob Hessels & Dennis de Ruiter

Rob Hessels & Dennis de Ruiter

Nieuwsgierig?

Laat je inspireren!

Mis deze kans niet om jezelf verder te ontwikkelen en te laten inspireren op een locatie die de verbinding met de natuur en innerlijke groei bevordert. Investeer in jezelf voor slechts 285 euro per persoon, inclusief een heerlijke lunch bij restaurant Woodz. We hebben plek voor 14 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Verrijk je coachingvaardigheden, verdiep je in het Enneagram en verbind je met collega-coaches tijdens deze transformerende workshop op de prachtige Veluwe.

 

Buitenplaats Beekhuizen

Kom je van ver?

Wil je jezelf een overnachting op dit prachtige park op de Veluwe cadeau doen? Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen bij Buitenplaats Beekhuizen één van hun accommodaties te boeken. Wat denk je van zo’n toffe mini-pod of forest cabin?

Praktische Informatie

Alles even op een rijtje

Programma:
9.30 uur: Inloop met koffie/thee en wat lekkers
10.00 uur: Start workshop
12.30 uur: Lunch bij restaurant Woodz
16.30 uur: Einde workshop, reflectie en napraten
17.00 uur: Einde programma

Voorbereiding:
Na aanmelding ontvang je alle benodigde informatie en tevens een test om jouw Enneagrammatische handtekening te ontdekken. Deze neem je mee naar de workshop. 

Heb je een vraag?

Vul ons contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Algemene voorwaarden voor deze workshop

Betaling: Deelnemer ontvangt na inzenden van de aanmelding een factuur. De aanmelding is pas definitief na betaling van de factuur. 
Annuleren: Tot 6 weken voor aanvang van de workshop: 25% annuleringskosten. Tot 4 weken voor aanvang van de workshop: 50% annuleringskosten. Binnen 4 weken voor aanvang van de workshop: 100% annuleringskosten.
Bij minder dan 8 aanmeldingen gaat deze workshop niet door.

Voor overige algemene voorwaarden verwijzen wij naar de betreffende pagina op onze website.

Hoogendijk Coach Opleidingen Logo