WAT IS BEZIELEND COACHEN?

Bij onze coachopleidingen draait alles om passie en authenticiteit. We moedigen je aan om vanuit verbinding met jezelf te werken, met een balans tussen denken, voelen en inspireren.

Bezielend Coachen

Vind de balans tussen denken, voelen en inspiratie.

In tegenstelling tot een bezoek aan een psycholoog, heeft een coachee vaak al een idee van wat er speelt. De coachvraag is er al. De rol van de coach is om de antwoorden, die vaak al op de achtergrond aanwezig zijn, zichtbaar te maken door middel van vragen en begeleiding. Een bezielende coach maakt gebruik van bewezen coachtechnieken, maar voegt hier intuïtie, speelsheid, zelfinzicht en zelfliefde aan toe.

Bezielend coachen betekent intuïtief coachen, waarbij je constant in contact blijft met je eigen innerlijke kompas. Dit verrijkt niet alleen het coachingproces, maar maakt het ook buitengewoon effectief.

Bezielend Coachen

Sneller tot de kern!

Coaching, oorspronkelijk uit de sportwereld afkomstig, is de kunst van het helpen van mensen om hun doelen te bereiken. Of het nu gaat om persoonlijke groei, het oplossen van uitdagingen, het aanscherpen van vaardigheden, of het benutten van je volledige potentieel. Een coach is een partner in de reis van persoonlijke verandering, en anders dan een psycholoog, blijven we veelal gefocust op het heden.

Bij bezielend coachen geven we ruimte aan ervaring, zelfreflectie, en intuïtie, waardoor we snel tot de kern van de zaak kunnen komen. Met bezielende coaching bereiken we helderheid en diepgang, zodat de coachee snel verder kan op hun pad naar succes. Ontdek tijdens onze opleidingen het mooie vak coaching en laat het jouw potentieel ontketenen.

De Mens Centraal

Of het nu gaat om relatievraagstukken, vraagstukken rondom het professionele leven of om het vinden van de persoon die je werkelijk bent, bij veel vraagstukken hebben mensen behoefte aan voedende gesprekken en nieuwe inspiratie. Dit is waar bezielende coaching kan helpen. Bezielend coachen richt zich op de mens in zijn geheel. Het richt zich op hart, hoofd en innerlijke wijsheid. Niet alleen van de persoon die gecoacht wordt, maar ook van de coach zelf.

Diepgaande Inzichten

Als professional beschikt een coach over kennis van coachmethodieken, over vakkennis en praktijkervaring. Als mens beschikt een coach onder andere over levenservaring, intuïtie en menselijke wijsheid. Bij bezielend coachen wordt gebruik gemaakt van al deze vormen van wijsheid. Door vaktechnische kennis en intuïtief afstemmen samen te laten vallen wordt de volledige mens aangesproken. Dit leidt tot diepgaande inzichten die al snel de kern van de problematiek raken.

Bezielend coachen is een effectieve weg tot:

• Het definiëren van persoonlijke levensdoelen
• Vergroten van zelfkennis en zelfliefde
• Het hervinden van innerlijke balans
• Vertrouwen vinden in eigen beslissingen
• Bewustwording van eigen behoeften
• Leven vol zelfvertrouwen
Hoogendijk Coach Opleidingen Logo

Bij Hoogendijk Coaching bieden we opleidingen aan die leiden tot bezielend coachen. Het gaat daarbij om gedegen vakopleidingen die worden afgesloten met een geaccrediteerd Post-HBO diploma. Wat een opleiding tot bezielend coachen anders maakt is ruimte voor de eigen ontwikkeling als mens.

Welke opleiding tot Bezielende Coach past bij jou?

Hoogendijk Coach Opleiding

Loopbaancoaching

In onze opleiding vergroot je je expertise en vaardigheden, gericht op loopbaanvraagstukken.

Hoogendijk Coach Opleiding

Relatiecoaching

In deze opleiding verdiep je je kennis en vaardigheden, specifiek met betrekking tot relatievraagstukken.

Hoogendijk Coach Opleiding

Executive Coaching

In deze opleiding verrijk je je expertise , met een specifieke focus op het coachen van leidinggevenden.

Hoogendijk Coach Opleidingen Logo