Opleiding Bezielende 2e Spoorcoach

Ondergebracht in de opleiding tot Loopbaancoach

De opleiding tot Bezielende 2e Spoorcoach bestaat grotendeels uit onze opleiding tot Bezielende Loopbaancoach aangevuld met een stuk theorie rondom de specifieke en juridische situaties waarin een cliënt in een 2e spoortraject mee te maken heeft. 

Op dit moment bieden wij dit tweede deel van deze specifieke opleiding niet aan. We adviseren geïnteresseerden om onze opleiding tot Loopbaancoach te volgen, aangezien deze grotendeels gelijk is. Vraag gerust een vrijblijvend oriënterend gesprek aan, dan kunnen wij uitleg geven over het verschil tussen beide opleidingen. 

Hoogendijk Coach Opleiding

Waarom Loopbaancoach worden?

Help anderen vooruit

In een wereld van snel veranderende carrières, waar mensen vaker van baan wisselen en nieuwe passies ontdekken, zijn loopbaancoaches de gidsen bij uitstek. Ze helpen anderen niet alleen hun ideale carrière te vinden, maar ook om te navigeren door voortdurende veranderingen. Als loopbaancoach deel je in hun reis naar succes en groei, terwijl je zelf blijft leren.

Bezieling in Actie!

Passie & Authenticiteit

Bij onze coachopleidingen draait alles om passie en authenticiteit. We moedigen je aan om vanuit verbinding met jezelf te werken, met een balans tussen denken, voelen en inspireren. Dit leidt tot een verrijkende ervaring voor anderen, waarbij zelfinzicht en zelfliefde centraal staan. Deze benadering maakt je werk niet alleen boeiender, maar ook doeltreffender.

Unieke Voordelen

van onze coach opleiding

• Individueel & Flexibel
Een volledig individueel traject met persoonlijke één-op-één sessies met onze deskundige docenten op locatie, online of een aangepaste mix van beiden. Dit is leren op maat.

• Jouw Tempo
Geen strakke deadlines of vaste data in je agenda. Jij bepaalt het tempo en wanneer je klaar bent voor de volgende stap, met flexibiliteit om af te ronden in slechts 5 maanden of zolang jij nodig hebt.

• Kleinschalig & Persoonlijk
Ons enthousiaste en ervaren team van docenten is er voor jou, van de start tot je diploma-uitreiking!
We koesteren onze persoonlijke aanpak, zodat jij de aandacht en ondersteuning krijgt die je verdient.

• Praktijkgericht
Bij ons leer je door te doen. Onze studenten ervaren coachingsmethodieken eerst zelf en passen ze vervolgens toe op oefencliënten, alles onder individuele begeleiding van ons ervaren docententeam.

• Certificering
De opleiding is Post-HBO geaccrediteerd door het CPION. Na afronding kom je in aanmerking voor aan aansluiting bij één van de Nederlandse beroepsverenigingen voor coaches.

header zelfstudie

Welk van onze opleidingen past bij jou?

Hoogendijk Coach Opleiding

Loopbaancoaching

In onze opleiding vergroot je je expertise en vaardigheden, gericht op loopbaanvraagstukken.

Hoogendijk Coach Opleiding

Relatiecoaching

In deze opleiding verdiep je je kennis en vaardigheden, specifiek met betrekking tot relatievraagstukken.

Hoogendijk Coach Opleiding

Executive Coaching

In deze opleiding verrijk je je expertise , met een specifieke focus op het coachen van leidinggevenden.

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd bij:
Accreditatie
Hoogendijk Coach Opleidingen Logo