Een eigen opleiding op maat

 

Als gedreven coach werk je voortdurend aan je eigen ontwikkeling. Zo zal je als een verdienstelijk coach vast al allerlei opleidingen hebben gevolgd. Er zijn gelukkig coaches die blijvende verdieping zoeken en daarom regelmatig een opleiding op maat zoeken.

Ga samen met Adriaan in gesprek om te kijken waar jouw ontwikkeling naartoe wil, waar je aan wil werken en welke verdiepingsslag je nodig hebt. Met deze opleiding op maat kom je verder en geef je op een unieke wijze richting aan jouw verdere loopbaan als coach. 

Waar wil je bijvoorbeeld mee aan de slag?

Hieronder volgen mogelijke onderwerpen waar we aandacht aan kunnen besteden. Deze pas je ook op jezelf toe, zodat je het zelf ook ervaart.

Grondhoudingen van de coach

De coach heeft het in de eerste plaats tijdens de coachgesprekken goed met zichzelf. Gecentreerd, nieuwsgierig, niet-wetend, doorvragend en intuïtief.

Biografisch werken

Bij levenscoaching hoort ook een inventarisatie en bespreking van het leven tot nu toe. Wat vraagt nog om verwerking? Hoe wil de cliënt het anders vanaf nu?  

Werken met kinderfoto's

Geweldig, wat er allemaal te zien is op de kinderfoto’s. Bezieling, de onvoorwaardelijke liefde, het spelende kind. En hoe kunnen deze aspecten weer opnieuw gaan leven? 

Schrijven van innerlijke dialogen

We zijn eigenlijk wandelende combinaties van subpersoonlijkheden. Maar welke zit er achter het stuur? Willen we het zo of is er nieuwe helderheid nodig?

Werken met de enneagrammatische handtekening

Welke zijn eigenlijk onze overlevingsstrategieën? Hoe lang laten we ons daardoor nog bepalen? En welke grondhoudingen willen we juist gaan toelaten?

Transformatie van onleuke emoties

Verplicht gelukkig zijn houdt een keer op. Ook de onleuke emoties behoren tot het leven. Die roepen ons juist op tot bewustzijn, acceptatie en verwerking.

Werken met kracht en kwetsbaarheid

Voice Dialogue is een verhelderende, helende en speelse coachmethodiek met diepgang. Zowel onze krachtige als onze kwetsbare subpersoonlijkheid willen graag meedoen.

Coaching met intuïtieve vaardigheden

Veel mensen hebben geleerd hun intuïtieve ingevingen te wantrouwen. Dat kan een coach zich echter niet permitteren. Daarom moet de intuïtie worden geprofessionaliseerd.

Praktische informatie

Investering, kosten en diplomering zijn afhankelijk van de opleidingsovereenkomst op maat. Ontdek in een vrijblijvend oriënterend gesprek wat de onderwerpen kunnen zijn.

Voorwaarde voor toelating is dat je beschikt over HBO-werk/denkniveau en een oriënterend-/toelatingsgesprek met het opleidingsinstituut.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Meld je aan voor een oriënterend gesprek

11 + 14 =

Hoogendijk Coachopleidingen

Hoogendijk Coachopleidingen biedt opleidingen voor Bezielende Coaching: Coachen vanuit volledig menszijn, met een effectieve combinatie van een brede basis van coachtechnieken en intuïtie.

Opleiding en coaching zijn niet locatie-afhankelijk.

Geheel online en individueel.

Postadres:
Burg. Veenhovenplein 1 E
7957 BA, De Wijk (Dr.)